Konkurs za NOVE AUTORE vesti i tekstova

Konkurs za NOVE AUTORE vesti i tekstova

Pratite li esport? Poznajete li League of Legends, Counter Strike Global Offensive ili Dotu 2? Pritom, umete da pišete i kreativno izrazite ono što vam je u glavi? Onda ste prava osoba za nas!

Tražimo pojačanja – nove talentovane ljude koji su zainteresovani da sa profesionalne strane prate sve popularne esports igre današnjice, da izveštavaju o njima, prave intervjue sa igračima, uživo izveštavaju sa turnira i sajmova i naravno, igraju sve najnovije naslove i uživaju druge benefite najbolje gejming redakcije sa ove strane solarnog sistema.

Da biste se prijavili, potrebno je da potvrdno odgovorite na ova pitanja:

  1. Pratite li aktivno esport video-igre League of Legends, Counter Strike: Global Offensive ili Dota 2?
  2. Umete li da se jasno i kreativno izrazite – odnosno umete li da pišete na dovoljno dobrom nivou, pravopisno ispravno i bez grešaka?

Ako ste na sva pitanja odgovorili sa “DA”, očekujemo vaše prijave!

Molimo vas da do 7.06. na našu EMAIL ADRESU pošaljete prijavu sa sledećim podacima:

  • a. Kratak CV (može i tekstualni, čisto da znamo ko ste :) )
  • b. Igra (ili igre) koje pratite – može biti i samo jedna, može više, bitno je da ih poznajete jako dobro!
  • c. Vest odnosno tekst po sopstvenom izboru, ali iz domena video igre za koju se prijavljujete. Može biti analiza patcha, nove mape, heroja, turnira, tima, najava novih događaja i bilo šta slično.

Na istu email adresu možete poslati i eventualna pitanja i komentare. Biće kontaktirani samo kandidati koji uđu u uži izbor .

Očekujemo vaše prijave! GL HF

Related Articles