Overwatch liga – Posrnuli London i Boston

Overwatch liga – Posrnuli London i Boston

Drugi dan u četvrtoj fazi OWL je za nama. Na papiru, mečevi deluju jednostrano, ali nisu baš svi bili takvi. Kao i prethodnog dana, vrlo je zanimljivo videti kako se koji tim snalazi na novim patchu.

 

Boston Uprising  1 – 3  Philadelphia Fusion

Kao i u 2. Fazi, Boston je u ovom meču pokazao da im promene patcha ne prijaju. Počeli su dobro na prvoj mapi, poveli, ali nakon toga je Fusion preuzeo primat u ovom duelu. Mnogo su bolje smenjivali heroje i kompozicije, a pored toga su nadigrali igrače Bostona. Bilo je veliko pitanje kako će se Striker prilagoditi promenama, i može se reći da nije bilo loše… ali ceo tim je delovao dosta slabije nego što smo navikli. Sa druge strane, Sado je debitovao u postavi Fusiona (nakon 30 mečeva suspenzije) i imao prilično dobar meč, zajedno sa Hotba-om. Fusion je izgledao odlično, pogotovo Carpe, a ako ovako nastave, mogli bi da budu ozbiljan kandidat za borbu za vrh tabele u ovoj fazi.

 

New York Excelsior  3 – 0  Florida Mayhem

Njujork je već osigurao svoje mesto u velikom playoffu sa velikom razlikom u odnosu na ostale timove, ali sigurno je da će i ovu fazu shbatiti ozbiljno i ciljati da ponov svoje uspehe iz prethodnih i plasiraju se u finale playoffa faze. Florida je izvela svoju prvobitnu ekipu, tim iz Misfitsa, sa  Cwooshom i Logixom u postavi. Izgledali su dosta dobro, s’obzirom da su igrali protiv najboljeg tima u ligi. Na Hanamuri su pogotovo zadali muke NYXL-u, gde su na kraju odigrali nerešeno. Ipak, ostale tri mape je tim iz Njujorka uspeo da pobedi i obezbedi pobedu.

 

Houston Outlaws  4 – 0  London Spitfire

Derbi dana su igrali stari rivali, Hjuston i London. Outlawsi odavno imaju epitet kriptonita za Londonsku ekipu, a to se ponovilo i ovaj put. Birdring je bio nazad u postavi, ali Linkzr he potpuno dominirao svaki  duel koji su imali. Spitfire je delovao izgubljeno i slabo, kao da nisu ni vežbali za novi patch, dok je tim iz Hjustona bio mnogo bolji. Čak je i Jake izgledao dobro na herojima koji se ne zovu Junkrat. Mapa za mapom, Hjuston je naizgled sa lakoćom pobeđivao i na kraju zabeležio vrlo ubedljivu pobedu od 4-0.

Večeras nastaljamo partije u OWL, a očekuje nas nekoliko potencijalno jako zanimljivih partija. Evo koje se sve timovi sastaju: Dallas Fuel – Los Angeles Gladiators; Boston Uprising – Houston Outlaws; San Francisco Shock – Seoul Dynasty. Mečevi počinju od 01h po našem vremenu.

 

Related Articles