Novi apdejt za PUBG će doneti skinove za padobran, novi crate i dosta ispravki

Novi apdejt za PUBG će doneti skinove za padobran, novi crate i dosta ispravki

Trinaesti po redu apdejt od izlaska PUBG-a iz Early Accessa dolazi na test servere i po obimu nije poput prethodnog, ali svakako donosi neke zanimljive novine.

Jedna od novina jeste kastomizacija padobrana sa, za sada, samo jednim dostupnim skinom. Skin se zove Bengal Tiger, a slika ispod će vam pokazati i zašto je to tako, i on nosi cenu od 5 dolara za kupovinu.

 

Tu je i novi crate za kupovinu koji nosi avijatorski inspirisana odela, otuda i ime Aviator, a za njegovo otvaranje će biti potreban Aviator Key, ali cena trenutno nije otkrivena. Slika ispod prikazuje kolike šanse imate da dobijete neki od skinova koji su deo ovog cratea.

Iz PUBG korporacije javljaju još i da nastavljaju sa daljim balansiranjem oružja u vidu izmena štete i stopi njihovog pojavljivanja na mapi.

Međutim, igrači nisu oduševljeni ovim novinama zato što igra ima veliki problem sa performansama. Developeri su objavili kako su svesni loših performansi i da im je top prioritet tako da će neki od narednih apdejtova biti fokusiran upravo na to.

Related Articles