Sledeći crossover u Fortnite bi mogao biti vezan za Jurassic Park

Sledeći crossover u Fortnite bi mogao biti vezan za Jurassic Park

Epic Games baš ume da se poigrava sa fanovima postavljajući razne sitne detalje na Fortnite mapi. Sve je počelo pred kraj treće sezone, kada se na mapi pojavio veliki meteor koji je kasnije sravnio Dusty Depot sa zemljom, a sada se misterija nastavlja sa brojnim nerazjašnjenim stvarima i novinama u igri.

A trenutno stanje stvari upućuje na to da je sledeći crossover vezan za Jurassic Park franšizu, odnosno novi Jurassic World film koji stiže ovog leta u bioskope.

Ono što upućuje na to je veliki otisak(stopa) dinosaurusa koji je uništio kuću u Snobby Shores, blagi hint dolazi i od T-Rex i Velociraptor skinova, koji su jedno vreme bili dostupni za kupoviu u igri. Takođe, sve se više govori o tome da meteor, koji je sada sakriven od stane tajne agencije, zapravo predstavlja veliko jaje koje će se uskoro izleći.

Iako je u pitanju velika mapa, igrači ubrzo primete i najmanju promenu, a ona koja je trenutno najpopularnija je misteriozni otvor na I3 polju na mapi koji je nemoguće uništiti. On nema mnogo veze sa dinosaurusima ali njegova iznenadna pojava znači nešto, ali ćemo to izgleda otkriti tek kasnije pošto Epic za sada mudro ćuti.

Related Articles