CS:GO – OpTic ponovo menja, oformljena danska petorka

CS:GO – OpTic ponovo menja, oformljena danska petorka

Ekipa OpTic dovela je dva nova pojačanja u svoju ekipu.

Više i nije tolika novost da ekipa OpTic ima promene u sastavu. Do pre samo godinu dana tim su činili američki igrači, pa je okupljena ekipa sa fribergom i alluom, da bi ovoga puta bila oformljena danska petorka.

Podsećamo, ekipa je u februaru napravila nov sastav koji su činili: k0nfig, stanislaw, gade, cajunb i ShahZaM. Međutim, do sada nije bilo previše uspeha, pa je tim promenjen.

Organizacija je rešila da sa dvojicom igrača raskine ugovor, a to su ShahZaM i stanislaw. Njihovom saigrač k0nfig nije dugo čekao, te je odmah vređao igrače i podsmevao se compLexity timu koji ih je doveo u svoje redove. Takođe, rekao je da ShahZaM nije toliko dobar AWP igrač, a podsećamo da je upravo Amerikanac bio zadužen za glavnog snajperistu, iako je Danac smatrao da to treba biti on.

U tim su dovedena dva člana Heroic tima – Snappi i JUGi. JUGi je početkom ove godine igrao u nestvarnoj formi i glavni je razlog za uspon forme Heroica. Igra na poziciji AWP-a, te će sigurno sada on biti glavni snajperista tima, pa će se k0nfig morati zadovoljiti sekundarnom opcijom.

Kompletirana danska petorka je imala svoj debi protiv eUnited tima u okviru ECS NA lige. Oni su, na iznenađenje, izgubili obe mape – 16:9 Mirage i 16:3 Inferno. Na Mirage se odlično pokazao JUGi, te je bio jedini pozitivan igrač, dok su na Infernu svi Danci podbacili, a naročito se to može reći za novajliju Snappi koji je imao svega 5 fragova.

OpTic sastav: 

Kristian “k0nfig” Wienecke
Nicklas “gade” Gade
Rene “cajunb” Borg
Jakob “JUGi” Hansen
Marco “Snappi” Pfeiffer

Casper “ruggah” Due (trener)

Related Articles