Shroud ide u penziju kako bi se posvetio strimovanju na Twitchu

Shroud ide u penziju kako bi se posvetio strimovanju na Twitchu

Jedan od popularnijih eSports ličnosti, Michael “Shroud” Grzesiek, je prošle nedelje objavio kako se penzioniše od profesionalnog CS:GO igranja i napušta Cloud9 organizaciju, kako bi se u potpunosti posvetio strimovanju

On je u objavi na Twitteru izjavio kako je pre svega zahvalan Cloud9 organizaciji i za 4 godine profesionalnog igranja koje su mu pružile iskustvo koje će pamtiti celog života.

“Svu energiju ću usmeriti ka novom izazovu: strimovanju i kreiranju sjajnog sadržaja sa moje fanove širom sveta”, izjavio je on.

Na svom Twitch kanalu pre svega strimuje PUBG, i poprilično je dobar igrač, a ponekad se desi da zaigra i Fortnite: Battle Royale, što znači da hvata sve veću popularnost ovih naslova i prikuplja dosta veliki broj gledalaca

Shroud je tokom svoje karijere imao neke odlične momente, a u vrhuncu karijere je igrao sa nekim od najboljih CS:GO igrača sa tla Severne Amerike, dok je u periodu pre penzionisanja bio rezerva na takmičenjima. On je prepoznatiljiv pre svega kao harizmatična ličnost, tako da nas ne čudi što dosta dobro napreduje u svetu strimovanja.

Related Articles