Replay sistem stigao u Fortnite: Battle Royale, tu je i 50v50 mod igranja

Replay sistem stigao u Fortnite: Battle Royale, tu je i 50v50 mod igranja

Najnoviji apdejt koji proširuje Fortnite iskustvo je postao dostupan svima, nakon što su serveri bili offline, ali se čekanje definitivno isplatilo, zato što pored brojnih drugih novina sada imamo i replay sistem.

Replay sistem je bio najavljen krajem marta, ali je Epic Gamesu bilo potrebno još vremena kako bi sve doveo u red. Ovaj dodatak ćemo moći da koristimo za pravljenje sjajnih montaža, dokumentaraca, a pomoći će i manje iskusnim igračima da vide gde su napravili grešku i odakle je sve pošlo naopako.

Pred igračima je dosta opcija za snimanje, sa raznim modovima za snimanje, poput onog iz trećeg lica, gejmplej, praćenje igrača dronom i drugi. Replay sistem je dostupan na PC-u i konzolama, a nije poznato da li će se pojaviti za igrače na iOS-u.

Između ostalog, igrači su dobili i Port-a-Fort granatu koja u trenutku pravi utvrđenje od metala visoko tri sprata sa gumama koje pružaju pristup ka vrhu. Uskoro će postati dostupan i 50v50 v2 ograničeni mod igranja, koji je znatno unapređen u odnosu na prvi, tako da sada timovi dolaze sa dva autobusa, .

Opet kao što je ranije najavljeno, v3.5 apdejt donosi i ispravke čestih i jako iritantnih bagova, a tu su i znatna poboljšanja u performansama igre na konzolama, sa skraćenim vremenom učitavanja igre za 20 sekundi i smanjenjem laga.

Save the World je postao bogatiji za novi questline i nove Cyberpunk heroje sa oružjem u sličnom maniru.

Kompletnu listu ispravki možete pročitati na zvaničnom sajtu.

Related Articles