CS:GO – Stewie2k ponizio bivšeg saigrača

CS:GO – Stewie2k ponizio bivšeg saigrača

Sve je iznenadila vest o prelasku Stewie2k u SK Gaming, a izgleda da ni sam Amerikanac ne želi da se prašina slegne.

Mnogi fanovi su bili razočarani odlaskom Stewie2k, koji je rešio da promeni sredinu ubrzo nakon objave Skadoodle da pravi pauzu. To je još više razljutilo fanove, jer je bivša tri saigrača ostavio na cedilu.

Bilo kako bilo, Stewie2k je debitovao za Brazilce upravo protiv Cloud9. Skadoodle je rešio da pritekne u pomoć ekipi, dok je peti igrač bio novajlvija FNS. Prvo se igrao Cache, gde je Cloud9 razbio SK Gaming 16:6, dok je novajlija među Brazilcima imao svega 7 fragova.

Usledio je Inferno, gde je SK bolje otvorio, ali je jedan detalj iz prvog poluvremena privukao pažnju. SK je odigrao agresivno na banani protiv eko protivnika, a jedini preostao bio je upravo Skadoodle. Stewie2k se pucao, a kada je istrošio municiju, prišao je i po drugi put u samo nekoliko dana zabo nož dojučerašnjem saigraču.

Nikada nije prijatno kada dobijete nož, još iz čuvenog 1.6 “humiliation” zvuka. :) Naravno, ne znamo da li ima nesređenih računa između ova dva Amerikanca, ili je sve samo bilo u žaru borbe.

Uprkos tome što je SK vodio na poluvremenu, Cloud9 je uspeo da izbori produžetke i na kraju pobedi u istim, dok je Stewie2k ponovo bio najlošiji igrač svog tima, mada je to očekivano s obzirom da treba da prođe određeni period adaptacije.

Related Articles