HARDWARE: Logitech najavio G Pro slušalice

HARDWARE: Logitech najavio G Pro slušalice

Logitech je pored svojih standardnih periferija u Gaming seriji počeo da kompletira i takozvanu Pro kolekciju – već smo videli miša i tastaturu a sada su na red došle slušalice. S obzirom da Pro modeli najčešće imaju sve najbitnije ali i samo najosnovnije karakteristike bili smo poprilično oduševljeni svakim od njih pa su i očekivanja od G Pro slušalica velika.

Logitech G Pro slušalice su lagane, čvrste i izuzetno udobne za duge periode igranja. Unutra se nalaze Pro-G zvučnici za najbolji kvalitet zvuka, jastučiće presvučene veštačkom kožom i profesionalni kondenzatorski mikrofon. U paketu se takođe nalazi i druga varijanta jastučića od fine tkanine, tako da možete menjati po potrebi.

Zanimljivo je primetiti da iako je Pro model namenejn pre svega profesionalnom eSportu i promovišu ga pre svega CS:GO igrači zapravo ove slušalice rade bez problema i sa konzolama – PS4, Xbox ONE i Switch.

Ovime se kompletira ceo set – miš, tastatura i slušalice u Pro varijanti pa ako sebe smatrate pravim profesionalcem znate šta vam je činiti! Ono što posebno pohvaljujemo kod ovih uređaja jeste što nisu preterali sa cenama pa se očekuje da ove gejmerske slušalice koštaju oko 100 evra kod nas.

Related Articles