WoWS – Svemirski brodovi!

WoWS – Svemirski brodovi!

Od 29. marta do 11. aprila u World of Warships stižu svemirski brodovi! Naime poseban događaj povodom prvog aprila je ove godine potpuno drugačiji i omogućiće svemirske bitke umesto pomorskih.

Menja se i izgled luke u svemirsku luku, a dobijate na korišćenje čak devet novih Tier X brodova, svaki sa posebnim karakteristikama koje odgovaraju sličnim plovilima u standardnoj igri – tu su razarači, krstarice, svemirski bojni brodovi ali i nosač koji kontroliše gomilu dronova koji napadaju protivnike. Treba naglasiti da nove brodove dobijate tako što završite jednostavan zadatak – morate da pobedite u borbi u adekvatnom pomorskom plovilu i da vam nalog ima account level 12. Stižu vam i posebni kapetani koji poprilično podsećaju na one iz Master of Orion. Obratite pažnju i da morate izabrati Space battles kako bi ušli u ovaj mod, a ukoliko vam se isti ne dopada možete specijalne brodove sakriti iz luke.

Naravno tu je i nova mapa koja je zapravo vrlo slična Hotspot mapi iz random bitaka a učestvuje po 9 igrača sa svake strane samo u specijalnim brodovima. Ako u roku od pet minuta čekanja matchmaker ne nađe dovoljno igrača onda se ubacuju botovi da popune timove. Na mapi se takođe dešavaju i specijalni događaji – meteorska kiša i Psy polje koji će uticati na performanse vaših ali i protivničkih brodova.

Događaj ne bi bio to što treba da nema i nekih nagrada, tu su specijalni svemirski kontejneri ali i mnoštvo drugih nagrada u vidu kamuflaža i amblema ukoliko postignete neki rezultat u borbi, napravite određenu količinu XP poena, štete i slično.

Related Articles