Nova Brawl with the Blues epizoda sa Fenixom kao temom

Nova Brawl with the Blues epizoda sa Fenixom kao temom

Brawl with the Blues je odličan serijal emsija koje Heroes of the Storm developeri organizuju svaki put kada izađe novi heroj.

Tada jedan od HotS developra, obično onaj zaslužan za dizajn novog heroja, ugosti u Blizzard studiju nekog poznatog pro HotS igrača i zajedno igraju partije sa novim herojem i usput pričaju o svemu i svačemu zanimljivom odgovarajući na pitanja iz četa.

U pitanju je zaista sjajan koncept, gde po pravilu uvek imamo priliku da otkrijemo neke novosti, ali i da saznamo i čujemo svašta zanimljivo “iza scene”, o tome kako je tekao proces stvaranja novog heroja, šta je sve  postojalo od ideja pre nego što smo dobili glavnu verziju, zanimljive anegdote i slično.

Ovoga puta gost će biti jedan od najboljih igrača u NA regionu, član Tempo Storma Fan “Fan” Jang, a njemu će domaćin biti Aleks Nejman, član dizajnerskog tima iza Fenixa, koji će biti glavna tema razgovora. Fan i Aleks će naizmenično igrati partije sa Fenixom, diskutovati međusobno i odgovarati na pitanja publike.

Kako će ovo ujedno biti i deo proslave povodom dvadeset godina StarCrafta, biće pripremeljene i specijalne partije u kojima će sa dodatnim gostima igrati mečeve podeljeni u timove Terran, Protoss i Zerg heroja, na mapi Braxis Holdout, što će biti još jedan zanimljiv događaj koji jedva čekamo da odgledamo.

Ukoliko vas interesuje da saznate više o tome kako je dizajniran Fenix kao heroj u HotS-u ili imate i sami pitanja da postavite, pribeležite 28. mart u 22h po našem vremenu, kada ćete moći ceo događaj uživo da gledate na Twitch kanalu BlizzHeroes.

Related Articles