Da li će nam u Witchwood ekspanziji stići ova odbačena Ungoro karta?

Da li će nam u Witchwood ekspanziji stići ova odbačena Ungoro karta?

Pre oko godinu dana, direktor Hearthstone tima Majk Donais je dao intervju za IGN u kome je između ostalog pričao o jednoj karti koja je bila “gotova” za Un’Goro ekspanziju, ali je zatim izbačena iz seta zbog jedne svoj interakcije za koju smatraju da bi bila previše jaka.

Radi se o 2 mana minionu, koji je imao Battlecry da kada ga odigrate, on uzme najskupljeg miniona iz vaše ruke i vrati ga nazad u špil, a umesto toga iz špila vučete neku drugu nasumičnu kartu. Ovo deluje kao veoma interesantna i elegantna karta za svrhu “peglanja” vaše ruke i mana curvea, ali su se ipak odlučili da je izbace jer je postojala previše “broken” interakcija. Sada možda ipak otvoren prostor za nju.

Zašto je bila tako OP, da su rešili da je izbace? Zbog interakcije između Molten Giant i Holy Wrath, jer je ova karta praktično garantovala da Moletna uvek možete vratiti nazad u špil za ovaj kombo, recimo kada ostanete na 29 karata, ili u kombinaciji sa Hemet, Jungle Hunter.

Sa dolaskom nove ekspanzije i nove standard rotacije, Molten Giant više neće koštati 25, već opet 20, i pri tome odlazi u Wild, tako da ovo možda otvara prostora za to da ipak vidimo ovu kartu, čija nam se ideja jako sviđa.

Ostaje nam da sačekamo i vidimo da li će nam ova karta dođi sa novim setom.

Related Articles