HotS: Fenix stiže u Nexus!

HotS: Fenix stiže u Nexus!

Nakon skoro mesec i po dana čekanja, konačno smo dobili najavu za novog Heroes of the Storm heroja! U pitanju je  Protoss Fenix, i to u njegovoj Dragoon formi, kako su fanovi i želeli!

Fenix je legendarni Protoss ratnik koji se borio na mnogim ratištima, pre nego što je pao pred naletom Zergova na Aiuru, tokom druge bitke za Antiok. Njegova braća su ga pronašla i njegovo telo na samrti su spasila, tako što su ga smestila i skeleton Dragoona, moćne Protoss robotske jedinice koja je dizajnirana upravo zbog toga da bi Protoss ratnici mogli da nastave da se bore i nakon što njihova smrtna tela ih izdaju. Prvi među Dragoonima bio je legendarni Taldarin.

Osim same najave, za sada nemamo više informacija, a verujemo da ćemo najkasnije u petak dobiti Hero Spotlight video sa Fenixom, i jedva čekamo da vidimo šta možemo da očekujemo. U StarCraftu, Dragoon je spora mech jedinica koja je specijalizovana za anti-air, sa jakim, ali sporim napadima, tako da su dobri protiv velikih jedinica sa puno HP-a, ali su slabi protiv gomile malih jedinica.

Možda dobijemo još jednog anti-tenka? Ostajemo nam da sačekamo spotlight video i saznamo.

 

Related Articles