Drake i Ninja oborili rekord gledanosti na Twitchu!

Drake i Ninja oborili rekord gledanosti na Twitchu!

Fortnite je nedavno prešišao League of Legends kao najgledanija igra na platformi Twitch, sa preko 20 miliona gledanih sati nedeljno, a ovog jutra je oboren i rekord najveće gledanosti kanala nekog pojednica u istoriji Twitcha.

Rekord je oborio kanal neverovatno popularnog Fortnite strimera Ninja, koji trenutno igra u društvu sa čuvenim reperom Drejkom. Tako je, već skoro 5-6 sati njih dvojica se opuštaju uz partije ove popularne Battle Royale igre. Strim je jutros u jednom trenutku dostigao neverovatnu brojku od preko 600 000 posmatrača, što je za preko 250 000 ljudi više od rekorda koji je nedavno postavio Dr Disrespect.

Strim je u trenutku dok pišemo ovu vest (četvrtak, 9 ujutru) i dalje aktivan, ali je broj publike sada opao.

Tajler “Ninja” Blevins se neverovatno brzo razvio u najvećeg i najpopularnijeg strimera na Twitchu, pre svega zahvaljujući tome što je uhvatio talas popularnosti igre Fortnite na vreme. On trenutno ima neverovatnih 172 000 pretplatnika, tako da mesečno samo od njih zarađuje preko 430 000 dolara, pošto pretplata košta 5 dolara, od čega dva i po idu strimeru, a dva i po Twitchu.

 

Related Articles