RUR Coldheart je osvojio Tekken 7 TC Stadion turnir

RUR Coldheart je osvojio Tekken 7 TC Stadion turnir

Tržni centar Stadion je danas ugostio Tekken 7 turnir na kome su se opet okupili neki od najboljih Tekken igrača Srbije u želji da se dokažu i da osvoje Red Dragon Wave Impact komplet koji sadrži Tastaturu, miš, podlogu i slušalice.

Svi mečevi su bili izvrsni i puni uzbuđenja, ali kao najbolji se još jednom pokazao Vlada Stanković, poznatiji i kao RUR Coldheart, koji se na svetskom šampionatu u Koreji plasirao među 16 najboljih. Ovoga puta nam je pokazao da pored Paula i Nine pokazuje i zavidno umeće na Devil Jinu i dominantnim nastupom stigao do pobede. U finalu je savladao Lazara “LTT” Bulata, koji beleži sve bolje rezultate u poslednje vreme i koji je na ovom turniru dokazao da će u budućnosti predstavljati jednog od glavnih aktera na domaćoj sceni. Pohvale idu i trećeplasiranom Pavlu “SonOfASheperd” koji manjak iskustva u odnosu na druge takmičare nadoknadio smelom i kvalitetnom igrom.

Kao i prethodnih puta, turnir je protekao u najboljem redu i ostaje nam da se nadamo da će i budući turniri biti na ovakvom nivou. Ovde možete videti žreb kao i slike sa turnira.

Rezultati

1. mesto- Vlada “RUR Coldheart” Stanković (Red Dragon Wave Impact)
2. mesto- Lazar “LTT” Bulat
3. mesto- Pavle “SonOfASheperd” Nikolić
Related Articles