WoT – Specijal odbrojavanje do 1.0

WoT – Specijal odbrojavanje do 1.0

Za mart mesec dobijamo posebne misije u World of tanks koje su posvećene odbrojavanju do dana kada će izaći veliki 1.0 patch. Iako njegovo pojavljivanje nije zvanično određeno za neki datum na osnovu ovih misija koje će trajati do tada možemo zaključiti da će se pojaviti oko 20. marta ili nešto kasnije, a u međuvremenu imate priliku da zaradite poprilično potrepština.

Svakog dana je potrebno uraditi po jednu misiju da biste dobili token, zatim dobijate nedeljnu nagradu, a ako odradite sve dobijate glavnu nagradu koja je čak 2 mesta u garaži, i po 15 premium potrepština za svaku od nacija (koka kola, čokolade i slično). Dnevne misije nisu teške, a i za njihovo završavanje dobijate ponešto rezervi ili potrepština a zanimljivo je da su podeljene u dve kategorije – private (redov) i veteran. Misije za redove su za tenkove Tier IV ili višeg tiera, dok za misije za veterane istu stvar morate uraditi u tenku Tier VIII ili većeg. Dobra stvar je da ako završite misiju kao veteran odmah dobijate nagrade i za redova.

Osim toga tokom marta je na Top of the Tree popustu nova ruska linija srednjih tenkova na čijem vrhu je Object 430U kao i nekoliko vikend specijala.

Related Articles