Blizzard okuplja najpoznatije WarCraft 3 progejmere – nešto novo nam se sprema?

Blizzard okuplja najpoznatije WarCraft 3 progejmere – nešto novo nam se sprema?

Internetom se kao grom pronela vest da veliki Blizzard okuplja sve bivše i sadašnje pro WarCraft 3 igrače na jedan veliki događaj koji će se održati u prostorijama Blizzarda.

Ovo je otkriveno tako što je primećen veliki broj WarCraft 3 igrača kako iznenada traže vize za SAD, a “glavni” ulov za ovu informaciju se desio upravo u Srbiji. Ovde su naime proteklih dana boravila dva poznata ruska WarCraft 3 igrača, Happy i HawK, kako bi preko ambasade SAD u Beogradu tražili vize za ovaj let, pošto se vize za SAD lakše dobijaju u Srbiji nego u Rusiji.

Ovaj događaj bi trebalo da se desi krajem ovog meseca, tako da do tada možemo verovatno samo da spekulišemo. Znamo na osnovu nekih ranijih oglasa da Blizzard radi na mobilnoj igri koja može biti bukvalno bilo šta jer više infomracija nemamo. Da li je ovo možda povezano sa tim?

Sa druge strane, tu su naravno ogromna i najveća nadanja svih ljubitelja WarCrafta i strategija – da nas Blizzard sve iznenadi i predstavi WarCraft 4, ali za tako nešto šanse su neverovatno male, i pre svega – tako nešto bi se sigurno desilo na BlizzConu.

Treća i najrealnija opcija koji je povod za ovo okupljanje je i ona najočiglednija – Blizzard će predstaviti WarCraft III Remastered, baš kao što je u isto ovo vreme prošle godine predstavljen StarCraft Remastered.

Informacija da se radi na remasterima Diablo 2 i WarCraft 3 i nije neka tajna jer je Blizzard to više puta nezvanično pomenuo ili pak jasno implicirao, ali ipak i dalje nemako nikakve zvanične najave. tako da će možda upravo ovaj događaj poslužiti za tu svrhu.

Čemu se vi nadate?

 

Related Articles