Stigao je IEM PyeongChang 2018 Replay Pack, učite od najboljih

Stigao je IEM PyeongChang 2018 Replay Pack, učite od najboljih

Na nedavno završenom istorijskom Intel Extreme Masters u Pjongčangu, StarCraft 2 je napravio istorijski korak kao prva esport igra zvanično podržana od strane Međunarodnog olimpijskog komiteta i održana u okviru Zimskih olimpijskih igara.

Osim tog dela istorije, istoriju je napravila i kanadska Zerg igračica, Scarlett, osvojivši titulu ubedljivom igrom i pobedom nad sOs u finalu.

Na turniru smo gledali zaista sjajne partije, videlo se da su se igrači maksimalno pripremali za ovaj događaj i želeli da upravo oni budu ti istorijski pobednici, ali je na kraju Scarlett zasluženo bila ispred svih.

Na nama naravno ostaje da još jednom čestitamo svima što su nam priredili sjajne partije za uživanje, a ukoliko želimo da bar malo masterujemo tu veštinu, šta radimo? Pa analiziramo riplejeve naravno.

Upravo nam je stigao Replay Pack ovog događaja, sa svim odigranim partijama sistematski poređanim po fazama, i nazvanim po igračima koji su igrali i mapama koje su igrane, za maksimalno lako snalaženje prilikom pregledanja partija.

Sada vam ostaje samo da beležite te build oredere i hvatate pažljivo isplanirane tajminge i micro poteze, a pomenuti replay pack možete preuzeti na ovom linku.

Related Articles