U znak izvinjenja Blizzard daje Legendary Loot Chest HotS igračima

U znak izvinjenja Blizzard daje Legendary Loot Chest HotS igračima

Od kada je u decembru počela nova HotS ranked sezona, može se reći da je bila poprilično haotična i problematična.

Najpre je uvođenje Performance-Based Matchmakinga bilo fijasko, jer su igrači stavljani u rankove daleko iznad njima odgovarajućih, a u poslednje vreme su se igrači u Masteru žalili na negativne personal rank adjustments poene, koje su konstantno dobijali.

Sve ovo dovelo je do veoma frustrirajućeg iskustva u ranked igranju i do očaja i konstantnih žalbi velikog broja igrača, dok je Blizzard praktično ćutao.

Sada su se javili, izvinili su se za sve probleme i rekli da su bili u tišini jer nisu želeli da bilo šta kažu pre nego što kmogu da kažu da je situacija pred rešenjem.

Smatraju da se sistem sada poprilično stabilizovao i da bi ubuduće trebalo da radi normalno, a kao mali znak izvinjenja za sve igrače koji su odigrali barem jednu partiju u Hero ili Team League u periodu od 12. decembra do 31. januara, spremljena je nadoknada u vidu Legendary Loot Chest, koji bi trebalo da ovih dana stigne na naše Battle.net naloge.

Ujedno su rekli i da će nastaviti da nadgledaju sistem i pobrinu se da radi kako treba ubuduće, jer je integritet ranked sistema od krucijalne važnosti za integritet HotS-a kao kompetitivne igre.

Pomenut je Performance-Based Matchmaking, koji bi trebalo da bude vraćen nazad sa početkom Sezone 2, ovoga puta nadamo se bez problema. Naglašeno je da on u pozadini radi i očitava podatke, kako bi se što bolje prilagodio meti kada ga uvedu u “lajv” verziju igre.

Related Articles