“Mech Tyrael Online” – rework Arhangela pravde!

“Mech Tyrael Online” – rework Arhangela pravde!

Spremajte svoje Shardove, Gemove, novce, čega god imate na pretek i pravac u Nexusov Shop! Novi mecha skinovi su najbolja stvar koja je izašla od kada su stigne nove kozmetike sa HotS 2.0. Ukoliko ste propustili o čemu se radi, pogledajte na našem prethodnom tekstu na OVOM linku.

S obzirom da je dobio novi mecha skin, koji je po mnogima možda i najbolji od ova tri, Tyrael je dobio i rework. Realno glupo bi bilo da ovako kul skin ode u zaborav samo zato što Tyrael nije više toliko popularan. Kod ovakvih reworkova mnogo je teško odmah proceniti da li je ovo buff/nerf, ali jedno možemo sa sigurnošću da tvrdimo – novi Tyreal je jako zabavan!

Krenućemo od onih osnovnih stvari. Base HP i HP regen su fino buffovani. Smanjen je mana cost na Q i W, dok je Smite (E) dobio mali buff na damage. Mana je ne tako zanemarljiv problem kod ovog heroja, tako da već ide na bolje. Heroic magije ostale su ne promenjene, što je realna slika. Trenutno su u dobrom balansu, i svaka je situaciona na svoj način.

E sada da vidimo šta su odradili sa talentima. Odmah da vam kažemo zaboravite na skoro sve stare talente. Prvo izbačeni su “beta” talenti kao što su Regeneration Master i Burning Rage. Izbačeni su svi talenti koji se nikada nisu birali. Tyreal je ranije “jednu struju goreo”. Mogli ste bukvalno da prepikujete talente na početku partije i ne biste pogrešili. Sada ovaj anđeo ima dva pravca – Bruiser ili Main tenk talenti.

Nekako se čini se je izgubio malo na jačini, ali da ima veći sustain kroz dosta talenta koji ga leče. Sa druge strane ima par zanimljivih talenta koji mu daju armor, jači Shiled i ostale stvari koje vam trebaju ako ste u ulozi jedinog tenka. Zanimljivo da je izgubio Spell Armor, ali realno na Tyreala niko nije gledao kao Anti-Mage tenka. Sada se Holy Ground nalazi već na 13 levelu, koji je uvek bio jako nezgodna prepreka, naročito kod boss fightova.

Ovo je jedina stvar koja se nalazi u ovom patch notesu. Sve izmene na talentima možete pogledati na OVOM linku. Uživajte u novim mecha skinovima!

 

 

Related Articles