TSM|ZeRo, najbolji Super Smash Bros. Wii U igrač, se povlači sa turnirske scene

TSM|ZeRo, najbolji Super Smash Bros. Wii U igrač, se povlači sa turnirske scene

Kada se govori o najdominantnijim igračima u svetu tabačina, mnogi pomisle na igrače kao što su JDCR, Tokido ili Sonic Fox. Ali, u poslednje tri godine teško da bismo nekoga mogli nazvati dominantnijim od mladog Smash 4 igrača po imenu Gonzalo “TSM|ZeRo” Barios.

Ovaj dvadesetdvogodišnji igrač je za vek igre osvojio sve što se može osvojiti, uključujući dve EVO titule, i mnogi su očekivali da ćemo mladog čileanca još dugo gledati u samom vrhu. Međutim, Zero je napravio pravu pometnju objavom da se povlači sa scene.

Zero je u svojoj poruci na tri sate rekao kako je razlog njegovog povlačenja istrošenost koja je vremenom prerasla u ogorčenost. Rekao je kako više ne gaji istu strast prema igri i turnirima kakvu je nekad imao i da je poslednjih meseci samo mehanički gledao da izgura sezonu da kraja, što iz ponosa, što da bi podržavao svoju porodicu u rodnom Čileu.

Zero, koji je sezonu završio kao zvanično najbolji igrač, ističe kako se ne oprašta, pak, od igre u celosti, već da će gledati da češće strimuje i da će nastaviti da radi na svom Youtube sadržaju. Takođe, Zero je rekao da ovo nije nužno kraj njegovoj turnirskoj karijeri i da ćemo ga možda videti ponovo kada sledeća igra izađe.

U svakom slučaju, želimo Zerou sve najbolje kao i još jednom da istaknemo zahvalnost kao fanovi za partije koje nam je pružio i da se nadamo da ovo nije sve što smo videli od njega.Izvor: Eventhubs

Related Articles