RUR Hearthstone turnir na Games.con 2017 – 400e nagrada!

RUR Hearthstone turnir na Games.con 2017 – 400e nagrada!

Najveći domaći gejming festival Games.con će se ove godine održati po drugi put na Beogradskom sajmu, od 15. do 17. decembra, i u okviru njega će i ove godine Klan RUR imati svoju gejming Arenu zvanično podržanu od strane Blizzarda i plus dodatne turnire, ukupno 12 njih!

Najpopularnija svetska kartična igra Hearthstone će svakako imati jedno od centralnih mesta u okviru naših festivala, kao jedna od igara po kojoj je RUR prethodnih godina postao prepoznatljiv u domaćoj gejming zajednici. Posebno će biti zanimljivo i uzbudljivo što će svega desetak dana pred turnir izaći i nova Hearthstone ekspanzija, pa će biti zanimljijvo videti kako će se igrači snaći u novim okolnostima i novoj meti, a ujedno i prilika da dobri deckbuilder zasijaju dok se meta još ne stabilizuje!

RUR Hearthstone turnir će se odražti u okviru Blizzard Arene. Planiran je za treći dan festivala, odnosno u nedelju 17. decembra. Broj igrača je ograničen na 64, tako da požurite sa prijavama! Ukoliko interesovanje prevaziđe ovaj broj, održaćemo onlajn deo turnira vikend pre Games.cona.

Nagradni fond turnira je 400 evra! Od čega pobedniku ide 300 evra, dok će drugoplasirani osvojiti 100 evra.

Kotizacija za turnir iznosi 700 dinara, i ona se takođe računa i kao trodnevna ulaznica za ceo Games.con festival!

Prijave traju do 12. decembra.

Kako biste se prijavili, potrebno je da izvršite uplatu i zatim popunite formular na ovom linku.

Uplata se vrši sa sledećim podacima:

Ime i prezime: Vaše ime i prezime
Svrha uplate: Games.con Hearthstone turnir
Primalac: Magic Sparrow, Beograd
Broj računa: 160-458299-57

Format turnira i detaljna pravila biće određena naknadno, u zavisnosti od broja prijavljenih takmičara. Ono što je sigurno je da će se igrati Standard set karata i Conquet format partija.

Related Articles