RUR Cold Heart na IeSF u Top 16!

RUR Cold Heart na IeSF u Top 16!
UPDATE: Vlada je u top 16 kao 4. u grupi! Ovom prilikom je u pravom gejmerskom maniru izjavio:“Omfg!!! Jedva prošao grupe kao 4. u grupi!!! Bilo je baš baš teško, ali sam uspeo!!! Sutra igram top 16 meč protiv Indije! Igra se ft3!!! ;)”

Vlada “RUR Cold Heart”, naš najbolji Tekken igrač, je noćas po našem vremenu započeo svoje učešće na IeSF 2017 svetskom šampionatu u Busanu.
On je slabije počeo u grupnoj fazi, izgubivši od igrača iz Portugala i potom Švajcarske. Poraz od igrača Portugala bio je iznenađenje, ali se Vlada sjajno držao u susretu protiv Švajcarca, koji mu je bio i najveći izazov, i slobodno možemo reci da je jedan udarac odlučivao svaku rundu.
Zatim je zabeležio pobedu protiv igrača iz Austrije, ali i izgubljeni meč protiv igrača iz Kine. Poslednji meč ujedno je značio i bilo kakvu šansu za prolazak dalje, a Vlada je tu uspeo da zabeleži pobedu protiv igrača iz Rusije.
Samim tim, sa skorom od dve pobede i tri poraza, čeka razrešenje ostalih mečeva kako bismo znali da li ide u Top 16. Šanse postoje, posto 4 od 6 igrača iz grupe idu dalje, ali moramo sačekati da se završe svi susreti kako bismo znali da li je Cold Heart među onima sa ulaznicom za drugi dan turnira.

Related Articles