Major 2018: Sutra na programu CIS Minor

Major 2018: Sutra na programu CIS Minor

Pored Asia Minora, sutra ćemo gledati i CIS Minor, posle kojeg ćemo znati imena dva tima iz regiona bivšeg SSSR-a koji putuju na Offline Main Qualifier.

Ove godine, CIS Minor nije toliko jak kao prethodnih, a razlog za to je da su neke CIS ekipe već otišle na glavni kvalifikacioni turnir, ili već osigurali svoja mesta u Bostonu. Podsećamo, iz ovog regiona je i osvajač poslednjeg Majora, u Krakovu, Gambit. Iz ovog regiona su još i FlipSid3, Vega Squadron i NaVi, koji se nalaze u glavnom kvalifikacionom turniru.

Minor koji počinje sutra nam ipak donosi neka poznata imena, koja mogu iznenaditi i u daljem nastavku ovog ciklusa. Grad Bukurešt ugostiće ekipe kao što su Tengri, Spirit, legendarni pro100, a grupe izgledaju ovako:

Iz grupe A, Spirit je dobio direktnu pozivnicu za turnir, dok su NOTBAD i pro100 svoje mesto izborili preko zatvorenih kvalifikacija. FONTAN je zamenjen ekipom Nemiga, koja svakako može da napravi problema u prvoj grupi.
Favorit grupe B je kazahstanska ekipa Tengri, dok su se ekipe AVANGAR i Quantum Bellator Fire prilično lako domogle Minora, pa se čini da će biti veoma neizvesno.

Turnir počinje u 9 ujutru, a otvaraju ga ekipe Spirit i NOTBAD, a mečeve ćemo moći da pratimo putem Twitcha.
Kao i na Asia Minoru, pobednik dobija 30 000 dolara, drugoplasirani tim 15 000, a obe ekipe idu na glavni kvalifikacioni turnir, gde će učestvovati 16 ekipa. Olakšani prikaz ovog kvalifikacionog ciklusa možete videti na slici ispod.

Related Articles