Plejof RUR Dota 2 Lige počeo

Plejof RUR Dota 2 Lige počeo

Posle tri nedelje takmičenja, RUR-ova Dota 2 liga je konačno prešla u plejof fazu.

Treće kolo Swiss faze takmičenja je završeno rezultatima:

Randomaši 2:0 ALTF4

Team Mischievous 2:0 Team Roundice

EZ DMG 2:0 XDS

Watch Now 2:0 DSQD

GoodGame 2:0 PFF

Delta 2:0 Old Dirty Bastards

Tabela je dala jasne favorite ali su ekipe EZ DMG i Watch Now, kao i timovi XDS i Roundice morali da razreše identične skorove i put kroz Swiss fazu.

XDS se bolje snašao i savladao Roundice sa 2:1, dok je Watch Now bio bolji od EZ DMG identičnim rezultatom. Sve je bilo spremno za početak plejofa, pa smo prve mečeve već videli ovog vikenda.

Veliki favoriti lige, makedonski tim Mischievous je već tokom Swiss faze takmičenja savladao Team Roundice sa 2:0. Ni iz drugog pokušaja Roundice nije prošao bolje, pa su posle 2:0 poslati u lower bracket u susret protiv DSQD. Team Roundice se tu bolje snašao i posle ovog poraza, ekipa Drilling Squad se oprostila od takmičenja u ligi.

Ovaj susret nije prošao bez duge i teške borbe u kojoj su timovi razmenjivali udarce do poslednjeg minuta, a meč je potrajao zaista dugo – ukupno 130 ubistava je viđeno u ovom krvoproliću, gde se Team Roundice ipak bolje snašao. DSQD je pao tek posle 65 minuta!

Good Game je izborio 2:1 protiv EZ DMG ali protiv Mischievous nisu uspeli da se izbore za pobedu, pa u lower bracketu sada čekaju razrešenje polufinala ekipa iz lower bracketa. Mischievous je samouvereno usamljen u finalu lige gde čekaju protivnika iz neodigranog meča Randomaši vs ALTF4.

Još jedna ekipa je napustila plejof juče, a to je Old Dirty Bastards. Njih su savladali Watch Now sa 2:0.

Za detalje, posetite zvaničnu stranicu lige OVDE.

Related Articles