Major 2018: Misfits izborio NA Minor

Major 2018: Misfits izborio NA Minor

Sinoć su se igrali mečevi Last Chance Qualifier za poslednje mesto na američkom Minoru, koje je ostalo upražnjeno odustajanjem French Canadians ekipe.

Podsećamo, tim French Canadians je svoje mesto izgubio nakon što je turski igrač REOVA imao problem sa vizom. To je obradovalo tri ekipe koje su se najbolje pokazale u prethodnim kvalifikacijama, a ipak se nisu domogle Minora, jer su dobili novu šansu.

U prvom meču, Misfits je posle 3 mape uspeo da savlada Immortals, po mapama 16:12 Cache, 9:16 Inferno, 16:8 Mirage. Organizacija Immortals je tako za 4 meseca prošla put od finaliste Majora do tima koji ne može da se domogne Minora. Najbolji u sastavu Besmrtnih je bio boltz koji će gotovo sigurno napustiti ekipu i priključiti se SK, a o tome ćemo pisati tokom dana.
U ekipi Misfits izdvojili su se SicK i ShahZaM, a i igrač srpskog porekla devoduvek je odigrao dobar meč.

Neprilagođeni su se za prolazak na Minor borili protiv ekipe soaR. Ovaj meč je bio daleko manji izazov od onog protiv Immortals, pa je seangaresova ekipa lako slavila 2:0, po mapama 16:6 Overpass, 16:14 Nuke. Ovoga puta je zablistao AmaNEk, a odlično ga je pratio “naš” devoduvek.

Ovom pobedom je upotpunjena lista učesnika NA Minora koji je na programu od 2. do 5. novembra u Kanadi, najbolje dve ekipe će biti korak bliže Bostonu.

Related Articles