Nova titula za G2 ili prva za Misfits? Počinje finale EULCS plej-ofa

Nova titula za G2 ili prva za Misfits? Počinje finale EULCS plej-ofa

Počinje finale EULCS plej-ofa. Vikend u Parizu biće obečežen ovim događajem, a mečeva će biti oba dana ovog vikenda. Subota je rezervisana za borbu za treće mesto u kojoj će se sastati Fnatic i H2K, dok nas veliko finale očekuje u nedelju u kojem igraju G2 i iznenađenje plej-ofa, Misfits.

Fnatic i H2K, može se reći, iznenađujuće su ispali u polufinalima. Mnogi su ih očekivali u samom finalu usled rezultata regularnog dela sezone, ali na kraju ove dve ekipe gledaćemo u borbi za treće mesto. Neizbežno je da nas očekuje odličan meč za treće mesto. Sam duel ove dve ekipe neće biti od ogromnog značaja, pored titule treće najbolje ekipe u Evropi. Ova dva tima, pored duela za treće mesto EULCSa, sastaće se i u promotion turniru koji će odlučiti koja ekipa će biti poslednji, treći, evropski predstavnik na Worldsu. Taj turnir igraće se od 8. do 10. septembra, odnosno sledećeg vikenda. Meč za treće mesto na programu je 2. septembra od 17h.

Veliko finale EULCSa održaće se u nedelju. Poslednji meč ove dve ekipe završio se 2-1 u korist Misfitsa, ali od tada su i jedna i druga ekipa poprilično napredovle, pa nas u finalu očekuje ludnica od meča. G2 bi pobedom došao do četvrte vezane titule, što do sada niko nije uspeo, dok bi pobeda Misfitsima donela prvu titulu u istoriji tima. Iako su obe ekipe već kvalifikovane na Worlds, ekipe imaju za šta da se bore. Pored titule šampiona Evrope, pobednik finala predstavljaće Evropu kao najjači predstavnik starog kontinenta.

Mečevi oba dana igraju se od 17h, a prenos će biti na EULCS1 twitch kanalu, kao i na twitch kanalu Fortune.

Related Articles