EULCS: Drugi dan bez iznenađenja, Misfits i Splyce odneli sigurne pobede

EULCS: Drugi dan bez iznenađenja, Misfits i Splyce odneli sigurne pobede

Za razliku od prvog dana koji je doneo poprilično neočekivane rezultate, rezultati drugog dana EULCSa mogu se prokomentarisati kao očekivani.

Misfits je sa 2-0 naidgrao poslednjeplasiranu ekipu grupe B, Mysterious Monkeys, i tako “ispratio” pobedu ekipe G2 i ostao izjednačen na drugom mestu grupe A upravo sa timom G2. S druge strane, MM beleži svoj sedmi poraz i nemaju više nikakve šanse za opstanak. Drugi meč dana igrali su Splyce i Ninjas in Pyjamas. Splyce sa laganih 2-0 iskorišćava kiks ekipa Unicorns of Love i H2K i prilazi im na tabeli. NiP je ovim porazom zabeležio i svoj deveti izgubljeni gejm iz isto toliko partija. Njima su ostala još 2 meča do kraja splita, a Roccat im beži za 3 pobede, što znači da je za “nindže” EULCS avantura završena, pa će novu šansu tražiti u turniru za mesto u ligi.

U subotu od 17h igraju se poslednji mečevi sedmog kola. U meču koji počinje u 17h sastaju se G2 i Vitality, dok će meč od 20h časova obeležiti derbi kola u kojem se sastaju prvolasirane ekipe grupe A i grupe B, Fnatic i Unicorns of Love.

Program kao i uvek pratite od 17h na twitch kanalima Fortune i EULCSa.

Related Articles