Hearthstone: Procurela Mage Death Knight karta?

Hearthstone: Procurela Mage Death Knight karta?

Kao što verovatno već znate, pre oko dve nedelje nam je najavljena najnovija Hearthstone ekspanzija, Knights of the Frozen Throne.

Jedna do tema ekspanzije jesu i Death Knight Hero karte, svaka klasa će dobiti po jednu Legendary Hero kartu, koja predstavlja Death Knight verziju tog heroja, i kada se odigra zamenjuje vašeg dotadašnjeg heroja dajući vam nekoliko momentalih efekata i novi moćni Hero Power.

Prilikom te prve promocije, prikazano nam je pet karata, među kojima i prva Death Knight Hero karta, Deathstalker Rexxar, a našu analizu tih prvih pet karata možete videti na ovom linku.

Ali, nažalost, na nastavak promocije moramo da čekamo 24. jul, koji je doduše sada mnogo bliži, nego što je tada bio kada je izgledao kao večnost čekanja.

Ipak, izgleda da smo zahvaljujući dobrim starim “curenjima” uspeli da dobijemo pogled na neke Hero karte i ranije nego što je predviđeno. Prikazana je izvesna francuska reklama na kojoj se jasno vidi Mage Hero karta sa Death Knight Jainom.

Karta košta 9 mana i tekst karte glasi “Battlecry : Summon a 3/6 Water Elemental. Your elemental got Lifesteal for the rest of the game”, dok novi Hero Power ne znamo.

Ukoliko ste zaboravili, Lifesteal je nova mehanika koja radi kao što rade karte Wickerflame Burnbristle i Mistress of Pain – koliko nanesu damage, toliko leče vašeg heroja. Dakle, što se tiče procurele Mage Hero karte, u pitanju je veoma moćna “late game” karta koja vam može pomoći da preživite kada dogurate toliko daleko, i svakako gura Elemental Mage temu, za koju zaista želimo da proradi, jer deluje zabavno.

Osim što smo videli Mage legendarnu Hero kartu, iza nje možemo da vidimo i Paladin i Warlock Hero karte, o kojima jedino možemo ad kažemo da koštaju 9, odnosno 10 mana.

Procurelu reklamu možete videti ispod:

 

Related Articles