HotS: Novi nedeljni Brawl – Pull Party

HotS: Novi nedeljni Brawl – Pull Party

Konačno novi jedinstveni Brawl, baš onakav kakav treba da bude. Zabavan, kratak i dinamičan, “Pull Party” je sve to i još više. Navucite kupaći kostim, namažite kremu za sunčanje i pravac na bazen, jer STITCHES WANT TO PLAY!

Svi igrači igraju Stitchesa, naravno u Bikini skinu. Nema levela, nema talenata samo dobri stari Hook. Prvi tim koji Hookuje i ubije 20 heroja na svoju stranu bazena pobeđuje. Hook cooldown je drastično smanjen, ali zato Hook putuje dosta sporije i duže. Takođe, Helping Hand je stalno aktiviran tako da možete da Hookujete i svoje saveznike i vratite ih na svoju stranu bazena.

Da zabava bude još veća možete da napravite dva combo poteza. Ukoliko uspete da Hookujete protivnika koji je već Hookovan od strane vašeg saveznika instant dobijate jedan kill. Takođe, ukoliko uspete da Hookujete svog saveznika dok leti ka protivničkoj strani bazena, negirate kill za protivnički tim. Tajmer smrti je smanjen na samo 5 sekundi, tako da se odmah vraćate u akciju.

Počevši od ovog Brawla pa sve do kraja Sun’s Out, Guns Out eventa Loot Chest koji osvojite na ovaj način biće sa novim tematskim nagradama. It’s play time!

Related Articles