Gigatron Masters – pogledajte kako je bilo na CS:GO u Somboru

Gigatron Masters – pogledajte kako je bilo na CS:GO u Somboru

Da nam je neko ranije rekao da je Sombor stecište tolikog broja, i tako dobrih CS:GO ekipa, ne bismo mu verovali. Gigatron Masters CS:GO turnir koji je održan ovog vikenda nas je ubedio da je baš tako – više od 120 igrača je pokušalo da pojedinačno ili u sklopu tima nastupi na turniru. Priliku da se pokažu je dobilo osam ekipa, koje su tu šansu iskoristile na najbolji mogući način.

Dobroj atmosferi je doprineo i drugarski odnos koji su ove ekipe imale, pa je čitav događaj protekao nabijen pozitivnim emocijama!

Kao najbolje ekipe su se pokazali su se Šah Mat, Banda, Eco i Eklipsa, a Eklipsa je uspela da odnese konačnu pobedu i osvoji 5 setova ASUS Cerberus tastatura i miševa. Šah Mat je otišao kući sa slušalicama, dok je Banda uzela ASUS Cerberus miševe. Iako su ekipi Eco nagrade bile nadohvat ruke, oni se nisu potresli porazom već su zaista drugarski čestitali Bandi. Kako je sve to rezultatski izgledalo možete pogledati ispod.

Turnir je bio veliki uspeh, a ekipa na terenu je ostala impresionirana gostiljubljivošću Somboraca, pa će nas možda put nekad u dalekoj budućnosti opet navesti tim putem! Sledeći događaj je već ovog vikenda, 21.05. u Subotici, gde ćemo igrati League of Legends na Gigatron Masters turniru, a otvorene prijave očekujte uskoro.

Pored već ustaljenih sponzora koji vam donose čitavu Gigatron Masters seriju, posebnu zahvalnicu moramo uputiti lokalnoj kompaniji SoWireless na zaista sjajnom internetu i uslovima koje su nam omogućili na terenu, a verujemo da im je najbolja preporuka odličan utisak koji su ostavili na same igrače na turniru. Ako vas zanima njihova ponuda, možete je pogledati OVDE.

Do tada, evo vam nekoliko fotografija sa CS turnira u Somboru. Uživajte :)

Ekipa Eco, najveći drugari turnira :)

Ekipa Banda je bila bolja u susretu za treće mesto od Eco.

Najbolja ekipa turnira – Eklipsa.

Ekipa Šah Mat je osvojila drugo mesto.

Related Articles