Cloud9 odnosi titulu na Overkill turniru

Cloud9  odnosi titulu na Overkill turniru

Američki tim Cloud9 je u finalu pobedio evropskog predstavnika Reunited.gg u finalnom meču koji se igrao na pet dobijenih partija. Cloud 9 je dobio finale sa 5-3. Timovi su jedni drugima uzimali mape na serverima svoje regije tj. Reunited.gg je dobijao mape na evropskim serverima dok je Cloud9 dobijao mape koje su se igrale na američkim serverima. Cloud9 je prekinuo ovu razmenu kada je uzeo finalnu pobedu na mapi kontrolnih tačaka Anubis.

Pobeda je cementirala Cloud9 kao najperspektivniji tim iz Overwatch bete, jer su sem Overkill turnira dobili i One Nation of Gamers Overwatch Invitational. Tim se sastoji od veterana pucačkih igara, među kojima je  i podcenjeni Monday Night Combat, i nekoliko World of Warcraft arena igrača.

Sa druge strane, Reunited.gg, bivši Fnatic, je promenio nekoliko postava i uloga igrača u istim, da bi dospeo do mesta najboljeg tima Evrope.

Sa zvaničnim izlaskom igre možemo očekivati svežu krv i nove timove koji će se prijavljivati i takmičiti na turnirima kojih će biti sigurno sve više.  Za manje od nedelju dana posle zvaničnog izlaska igre, Esports Arena u Kaliforniji će biti domaćin Overwatch turnira sa nagradnim fondom od 10.000 dolara.

Related Articles