WGL GF: Grupa D – Kazna Kru i njihovi prvi protivnici!

WGL GF: Grupa D – Kazna Kru i njihovi prvi protivnici!

Na kraju dolazimo do grupe u kojoj igraju Eclipse, Tornado Rox i naši momci u okviru Kazna Kru ekipe! Svi oni kreću u borbu za titulu svetskog prvaka 8. i 9. aprila u Varšavi a Klanrur će izveštavati uživo sa lica mesta!

eclipse_gf_1_oemyfky

Eclipse je ovogodišnji prvak NA servera koji po nekim procenama malo zaostaje za RU i EU kolegama po kvalitetu, ali to svakako ne znači da treba potceniti ovaj tim. Još jedan veliki kvalitet jeste što su prošle godine učestvovali u Silver takmičenju, plasirali se u Gold rang i odmah uzeli titulu, dakle u velikom su zamahu trenutno. Uspeli su da pobede SIMP u finalu ali kažu da dosta vežbaju zajedno za Grand Finals i da će im biti drago da bilo koji tim iz Severne Amerike ostvari značajan rezultat na ovom takmičenju.

wot_teampicture_tornadorox_1000x500

Tornado Rox je tim koji je završio kao drugi u evropskom delu takmičenja a karakterišu ih dosta inovativne taktike. Jedna od najinteresantnijih je bila upravo protiv Kazna Kru u ligaškom delu takmičenja kada su uzeli dosta brze tenkove na Mines mapi i protivnik je naravno mislio da će krenuti na brdo ali su potpuno iznenadili otišavši na drugi cap. Upravo taj video možete pogledati ispod.

WOT_TeamPicture_KaznaKru_1000x500

Kazna Kru je tim koji često zovemo našim jer je inicijalno potekao iz Srbije i još uvek solidan broj igrača su naši, ali su naravno u međuvremenu dobili i dosta regionalnih i internacionalnih pojačanja. Već dugo su u samom vrhu evropske i svetske WoT scene i zato smo jako ponosni na njih jer je to jedan od retkih naših eSport timova koji imaju tu konstantnost u postojanju i rezultatima. Nisu uspeli da osvoje jedno od prva dva mesta koja vode u Grand Finals iz evropskog regiona, ali zahvaljujući ranijim rezultatima dobili su wildcard učešće. Prvi meč igraju protiv Tornado Rox 8. aprila u 12:30 časova što možete pratiti ili na zvaničnom WGL strimu ili na Klanrur sajtu i društvenim mrežama s obzirom da ćemo uživo izveštavati sa lica mesta!

 

 

Related Articles