WGL GF: Grupa C

WGL GF: Grupa C

WGL GF: Grupa C

Još jedna grupa u Grand Finals je došla na red za predstavljanje a u Grupi C će biti nadasve neizvesno jer su tu Na’Vi, Hellraisers i Gold Bass.

goldbass-1024x512

Gold Bass je u ovoj konkurenciji praktično u ulozi autsajdera ali ih nikako ne treba potcenjivati, pogotovu zato što nemaju šta da izgube. Oni su bili drugi tim u APAC (Asia Pacific) regionu ali ne treba zaboraviti da su već tri puta bili šampioni za tu regiju. Posebno bi voleli da nalete na EL Gaming i da im se osvete za poraz u finalu Sezone 2 za njihovu regiju.

1280HR-1024x576

Hellraisers su aktuelni šampioni u World of Tanks posle pobede u prošlogodišnjem finalu. Ipak oni su ovde zahvaljujući wildcardu jer su ispred njih na RU serveru bili i Na’Vi i NSS. Dakle svakako tim s kojim se mora računati i koji ima najviše moguće ambicije u ovom takmičenju, odnosno želja im je da odbrane titulu!

navi

Natus Vincere ili Na’Vi je profesionalni eSports tim koji je poznat po ekipama u različitim igrama, a ni njihov sastav za World of Tanks ne zaostaje s obzirom da su ovogodišnji pobednici lige na ruskom serveru. S obzirom da su u toj konkurenciji bili najbolji jasno je da ciljaju na prvo mesto, a smatraju da su im najopasniji protivnici upravo sa RU i sa EU servera.

I na kraju pogledajte meč koji su odigrali Na’Vi i Hellraisers upravo u toku sezone na RU serveru!

Related Articles