WGL GF: Grupa B

WGL GF: Grupa B

Nastavljamo sa predstavljanjem Grupe B Grand Finals takmičenja u za titulu svetskog šampiona u World of Tanks. Ne zaboravite takmičenje se odigrava 8. i 9. aprila u Varšavi, a Klanrur će izveštavati uživo sa finala! U grupi B se nalaze Red Canids, Simp i Wombats on tanks.

RedCanids-1024x512

Red Canids, odnosno crvene lisice, su tim iz Brazila i u takmičenje su došli preko wildcard opcije ali to nikako ne znači da su za podcenjivanje. Već nekoliko puta su igrali na završnim WGL događajima (ranije su se zvali Game Over). Pobedili su svoje dugogodišnje rivale da bi INTZ da bi se plasirali i mogu svakako da iznenade.

simp_gf_1

SIMP je tim sa severnoameričkog servera gde su na kraju sezone bili drugi, ali su u međuvremenu doveli i nekoliko pojačanja. Jedno od njih je i igrač sa nadimkom E63M6 koji zaista može da napravi dosta štete protivniku ali i zna kada treba da utrči u borbu. Ako mu pogledate statistiku videćete da mu je na preko 18 hiljada partija prosečan WN8 3400, dok je u poslednjih 1.000 partija taj pokazatelj 5.074 u proseku, pa vi vidite! Interesantno je da napominju da su ranije uvek imali problema sa timovima iz Brazila, a upali su u grupu baš s njihovim timom.

wot_teampicture_wombats_1000x500_(002)

Wombats on tanks su pobednici Sezone 2 WGL na EU serveru i tako što su Tornado Rox savladali sa 7-2. Naravno put ka trofeju im nikako neće biti lak a otežavajuća činjenica je još i to što će na EU serveru izgleda biti uvedena ograničenja na broj stranaca u timu što ih može direktno pogoditi. Takođe im je problem u pripremama bio što drugi timovi nisu hteli da igraju direktno protiv njih trening mečeve ali ih to nije sprečilo da vredno treniraju šest dana u nedelji, dva puta dnevno po tri do tri ipo sata.

I pogledajte kako su to Wombats on tanks osvojili WGL EU!

Related Articles