Miloš Perović u finalu Hearthstone IeSF svetskog prvenstva!

Miloš Perović u finalu Hearthstone IeSF svetskog prvenstva!

Miloš Perović, naš predstavnik u Hearthstoneu na svetskom e-sport prvenstvu u organizaciji IeSF-a, uspeo je da nas sve obraduje i postigne fantastičan rezultat plasmanom u finale, koje će se igrati sutra! Juče smo pisali o njegovom furioznom startu u grupi, koju je prošao sa svim pobedama, kao između ostalog i naša cela reprezentacija (HS, LoL, SC2).

Miloš je sjanim tempom nastavio i u 1/4 gde je ispred sebe imao za protivnika domaćina iz Južne Koreje. I mada je protiv sebe imao i glasnu publiku, to ga nije omelo da uzme dominantnu pobedu i ode u polufinale protiv rumunskog predstavnika MooDya. U polufinalu protiv Moodya je otvorio svojim Secret Paladinom protiv Patron Warriora, imao je dobar early curve, što mu je omogućilo da postigne rani pritisak i agresiju koje Rumun nije mogao da se reši, pa je Miloš poveo sa 1-0. U sledećoj partiji Moody je bio taj koji je pilotirao Secret Paladinom, protiv Miloševog Midrange (Combo) Druida. MooDy je imao jako prisustvo na tabli u toku cele partije, uspeo je da odigra oba svoja Mysterious Challengera za skoro pun value, tako da je Miloš i pored dosta čišćenja izgubio pod pritiskom Secret Paladina. Treća i odlučujuća partija između Patron Warriora i Combo Druida, je pre nerfa Warsong Commanderke išla u korist Warriora, ali sada je ovaj matchup dosta balansiraniji, pa je Miloš imao svoje šanse koje i iskoristio, zatvarajući partiju dobrim starim kombom, nakon što MooDy više nije imao rešenja za njegove konstantne Midrange pretnje na tabli. Miloš sutra igra finale protiv predstavnika Tajlanda i želimo mu puno sreće i titulu!

Naša LoL ekipa je nažalost izgubila u polufinalu, u meču protiv ekipe domaćina, Južne Koreje. Korejci su pokazali zašto su jedna od najboljih LoL ekipa na svetu i ubedljivo uzeli prvu partiju, dok smo u drugoj partiji pružili nešto jači, ali nedovoljan otpor, pa je Južna Koreja zasluženo otišla u finale, dok će se naši drugari boriti sutra za 3. mesto, gde im takođe želimo puno sreće.

BeastyQT je, posle sigurnog starta bez poraza u grupi, nažalost izgubio u 1/4 rezultatom 2-0 od sjajnog predstavnika Kine, koji će danas igrati u finalu StarCraft 2 šampionata. Ne znamo da li je Beasty razočaran ovime, ali nema potrebe za time, jer je u grupi pokazao da je i dalje jedan od boljih StarCraft 2 igrača na evropskoj sceni.

Nažalost, nismo 100% sigurni za satnice sutrašnjih mečeva, ali smo poprilično sigurni da se igraju noćas po našem vremenu, a sve mečeve možete gledati na zvaničnom Twitch kanalu http://www.twitch.tv/iesf_tv , pa se nadamo da ćemo “ubosti” kad budu igrali naši u borbi za medalje.

(foto: srpska e-sport federacija)

LoL Srbija IeSF Miloš Perović Perović HS

Related Articles