Blizzard All-Stars još u razvoju

Blizzard All-Stars još u razvoju

Da li se sećate Blizzard All-Stars-a?

Ako ne onda da vas u potpunosti razumemo, imajući u vidu da je Blizzard više nego skroman sa objavljivanjem detalja u vezi ovog projekta još od kada je on najavljen 2010-e na BlizzCon-u.

U pitanju je njihov odgovor na popularni MOBA žanr i potencijalno veliki konkurent trenutnom velikom dvojcu League of Legends i Doti 2. Projekat je počeo pod nazivom Blizzard DOTA ali su usledile međusobne tužbe između Valve-a i Blizzarda i proces koji se završio tako što je pravo na DOTA naziv pripao Valve-u. Blizzard je zatim počeo da koristi moramo da primetimo ne baš najsrećniji naziv Blizzard All-Stars. Postoji čak i official sajt.

Međutim projekat izgleda nailazi na velike poteškoće u razvoju i poslednje vesti koje nam stižu od Chris Sigaty-a (čoveka koji je inače trenutno u funkciji production director za StarCraft 2) su da Blizzard ima problema sa implementacijom free to play biznis modela sa kojim oni do sada nisu imali iskustva.

Hoćemo li imati konkretne vesti u neko dogledno vreme ostaje da se vidi, za sada nije loše ni što su nas potsetili da ovaj projekat još uvek postoji.

Related Articles